_DSC7609_HI_nagy.jpg

LÉGTISZTÍTÓ UV4AIR ACTIVE50

UV-C / germicid lámpás levegő tisztító berendezés 

50 m2 / 125 m3 helyiségekbe ajánljuk
UV-C lámpa teljesítménye 36W


A UV4AIR Active50 a már jól ismert UV-C/germicid levegőcsírátlanítási eljáráson alapul. Ez a készülék 50 m²-nél kisebb terekben használható.

A belélegzett levegő megtisztítása már nem felesleges luxus. A levegőben egyre nagyobb számban fordulnak elő mikroorganizmusok - vírusok, baktériumok és penészgombák -, melyek kevésbé teszik egészségessé a belélegzett levegőt. Mindinkább tudatára ébredünk annak, hogy milyen veszélyesek ezek a mikroorganizmusok az emberi szervezet számára. Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy ezek a mikroorganizmusok szabad szemmel nem láthatók és eloszlanak a levegőben.

A kutatások szerint a levegő minősége zárt terekben valóban nagyon rossz lehet. Egészségügyi intézméynek, hivatalok, óvodák, osztálytermek, idősotthonok azok a helyek, ahol nagy számban fordulnak meg emberek, és ahol ennek megfelelően a levegő útján történő fertőzés veszélye is nagyobb. 

A UV4AIR Active50 készülék 50 m²-ig képes a levegőt csírátlanítani. Nagyobb helyiségekbe több készüléket lehet felszerelni. Az Ön számára ez az ideális eszköz, mellyel környezete levegőjét egészségesebbé teheti.

A levegőt a készülék aljára szerelt ventilátor szívja be, ezáltal létrejön a levegő körforgása a helyiségben. A ventilátor óránként 75m3 levegőt áramoltat keresztül a készüléken. A legjobb eredmény eléréséhez egész nap, 24 órában üzemeltesse a készüléket. A készülékben egy különleges lámpa 253,7 nanométer hullámhosszúságú ibolyántúli (UV-C) sugarakat állít elő. Az UV-C fény megöli a vírusokat, baktériumokat, penészgombákat és egyéb alacsonyrendű mikroorganizmusokat. A sugárzás roncsolja a mikroorganizmusok DNS/RNS szerkezetét és megakadályozza szaporodásukat.

Műszaki specifikáció:

Teljesítmény: 50W
LT 36W lámpa: 36W
Max. átáramlás: 80 m3/óra
Zajszint: 30 dB
Méretek: 18 x 15 x 72 cm

 

Letölthető használati útmutató

109 800 Ft
Kosárba Vissza
Overlay