rensair-air-purification-system.jpg

LÉGTISZTÍTÓ RENSAIR

Kórházi szintű levegő fertőtlenítés, hordozható berendezéssel


A Rensair légtisztító eredetileg skandináv kórházak számára lett kifejlesztve megfelelve a szigorú követelményeknek melyet független laboratóriumi vizsgálatok tudnak bizonyítani.

A Rensair légtisztító közepén egy UV-C lámpa található, amely elpusztítja a magas minőségű HEPA13-as szűrőn rekedt vírusokat és baktériumokat. A teljes szűrési terület állandó UV-C lámpás megvilágítása biztosítja a folyamatos fertőtlenítést, így biztonságos a termék üzemeltetése és karbantartása is.

A Rensair légtisztító a berendezés felső nyílásain keresztül szívja be a levegőt. A levegő áthalad a gép tetején elhelyezett kivehető előszűrőkön, amelyek felfogják a levegőben lévő nagyobb részecskéket és a port. A készülék az előszűrt levegőt egy ventilátor segítségével lefújja a henger alakú HEPA13 szűrővel ellátott egységbe. Itt a vírusok, baktériumok, a levegőben lévő kisebb részecskék és szennyeződések fennakadnak a szűrőn. A hengeres dob közepén elhelyezett 18W-os UV-C lámpa folyamatosan megvilágítja ezt a szűrési területet, így gondoskodik arról hogy az itt csapdába esett kórokozók elpusztuljanak, ezzel elősegítve a biztonságos használatot és karbantartást.

A nagy mennyiségű tiszta levegő a berendezés alsó részén áramlik ki minden irányba.

Tájékoztató

Használati utasítás

1 460 500 Ft
Ajánlatkérés Vissza
Overlay