Hírek, akciók

Előrendelés UV-C lámpás termékeinkre

2020-03-25

UV-C lámpás termékeinkre a jelenleg kialakult helyzet miatt előrendelést tudunk felvenni. 

Kattints a részletekért.

Kedves Partnereink,

Az elmúlt hetekben robbanásszerűen megugrott az érdeklődők száma UV-C lámpás termékeink iránt, miközben árukészletünk kimerült.

Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy termékeket biztosítsunk részben saját gyártásból, részben beszállítóinktól. Ez nem könnyű, hiszen egész Európában hasonló a helyzet az itthonihoz: a korábbi igények sokszorosát kell ellátni, miközben az alkatrész, alapanyag és késztermékek fuvarozása lelassult, akadozik.

Mind germicid lámpából, mind légtisztító készülékből igyekszünk kielégíteni az igényeket (legalább részben).

Termékenként listákat vezetünk, és sorban értesítjük a vásárlókat, amikor szállítani tudunk. Aetaire, Air-160 készülékből nem tudunk sajnos adni, de helyette a Vigor Plus légtisztítóra tudunk rendelést felvenni.

 

Itt letölthető a megrendelőlap formátum, melyen látható, hogy milyen termékekre tudunk előrendelést felvenni, és azoknak mi az ára. Kérjük írja be a pontos megrendelni kívánt mennyiséget és a kért adatokat!

 

A GA30 lámpa egy fali germicid lámpa, hossza kb. 1m és 30W-os lámpa működik benne. Ezt csak akkor szabad használni, ha senki sincs a helyiségben.
A germicid lámpa és a hozzá tartózó armatúra ára 24 000 Ft + áfa.

Gurulós állvány, három lámpatesttel, vezérlővel melyek több irányba sugároznak. Így könnyen mozgatható az állvány egyik helyiségből a másikba, a több irányú sugárzás pedig biztosítja, hogy a terem egésze megkapja a csírátlanító sugárzást.
Ára: 199.050 Ft + áfa
Használati leírás

A Vigor Plus egy padlóra állítható, zárt légtisztító készülék, mely a helyiség levegőjét csírátlanítja. Nem jut ki belőle a veszélyes sugárzás, így emberek mellett is használható.
Ára: 88.000 Ft + áfa
Használati leírás 

 

Szállítási határidőt nem tudunk adni, de igyekszünk minél előbb kielégíteni az igényeket.
Amint van szállítható áru, jelentkezünk, és egyeztetjük a kiszállítás és fizetés módját. Díjbekérőt is tudunk küldeni.

Kérjük a pontosan kitöltött megrendelőt az info@germicidlampa.hu címre küldjék.