Rólunk

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik germicidlámpák, tartozékaik, germicidlámpás tisztító készülékek és egyedi gyártású germicid berendezések értékesítésével. Fontos számunkra, hogy olyan UV-C tisztítási megoldást tudjunk ajánlani, ami környezetbarát, vegyszermentes mind professzionális mind otthoni felhasználásra.

Mai világunk egyik legnagyobb kihívása a tiszta, mikroorganizmusoktól mentes víz, levegő, élelmiszerek biztosítása, valamint a környezetbe visszajuttatott víz fertőtlenítése. A vegyszeres kezelések már egyre kevésbé kívánatosak, részben a számunkra mérgező, kellemetlen hatásuk miatt, részben környezetterhelő hatásuk miatt.

E problémák együttes megoldását kínálja az UV-C tisztítási technológia, mely a vírusok, baktériumok, gombák biztonságos elpusztítása mellett teljesen környezetbarát módszer: nincs mellék vagy utóhatása, semmilyen mellékterméke, nem változtatja meg a víz, levegő, élelmiszer ízét, szagát, belső szerkezetét. Nem juthat véletlen baleset folytán veszélyes mennyiségű vegyszer környezetünkbe, hiszen ilyeneket nem kell se tárolni, se felhasználni!

Komplett UV-C megoldásokban igyekszünk gondolkodni: az alkatrész jellegű kiegészítőkön kívül, (mint például védőcső, foglalatok, előtétek) igyekszünk segíteni a kisebb-nagyobb berendezések elterjedését is, hogy Magyarország is megközelítse az európai átlagot UV-C alkalmazásban.

Tekintse meg videónkat, és ismerje meg jobban ezt a technológiát!

Kérdés esetén keresse szakértőnket, Korondán Lászlót!
korondan.laszlo@hollandimpex.hu

 

Ismerd meg munkatársainkat

Overlay