Információ kérés nem tőlünk vásárolt termékről

A héten vásároltam a linken található germicid lámpát, az lenne a kérdésem, ez melyik csoportba tartozik, az O3 mentes vagy O3 termelő? https://www.lampak.hu/fertotlenito-lampa-ozonnal-uvc-38w-230-taviranyito-fekete/ További kérdésem, hogy hasonló árban tud-e ajánlani O3 mentes germicid lámpát? Köszönöm!

Korondán László
Korondán László
2021-10-14
szakértő

Sajnos az Ön által vásárolt termék számomra ismeretlen, annak tulajdonságaival kapcsolatban kérem, forduljon a gyártóhoz / forgalmazóhoz.

A jelzett honlapon látható készülékről fotó alapján nem lehet megállapítani, hogy a benne lévő UV lámpa ózontermelő, vagy nem. Én azért gyanítom, hogy nem ózontermelő típusról van szó, és a típus nevében jelzett ózont egyéb módon (elektronikus kisülés) állítjá elő.

Azt egyébként tudni kell, hogy minimális mennyiségű ózont minden olyan fényforrás termel, amely UV tartományban (is) sugároz. (disco-lámpa, szolárium lámpa, stb.) Ez azonban olyan csekély mértékű, hogy gyakorlatilag kimérni sem lehet, elhanyagolható, bár az emberi orr ezt is megérzi.

Az általunk gyártott és forgalmazott termékek, melyeket lakossági (otthoni) felehasználásra kínálunk, mindig ózonmentes germicid lámpát tartalmaznak.

Kérem, látogasson el honlapunk webáruház részlegébe, ahol tájékozódhat termékeinkről és azok áráról is.

https://www.germicidlampa.hu/webaruhaz/germicid

Overlay