Fertőtleníti-e a levegőt a légtisztító?

Tisztelt Szakértő! Melyik az a készülék, egyáltalán van-e olyan, ami fertőtlenít is, nem csak légtisztít, és biztonságosan használható munka közben működve? És melyik az, amelyiket az üzletből időnként haza tudok vinni, és otthon is tudom használni? Minden helyiséget külön kell lámpáznom a lakásban? (Az üzlet egy légterű.) Köszönöm szépen, maradok tisztelettel.

Korondán László
Korondán László
2020-10-24
szakértő

Az általunk forgalmazott légtisztító készülékek mindegyikének legfontosabb eleme a beépített germicid lámpa. Ez az áthaladó levegőben lévő kórokozókat (vírus, baktérium, gomba és ezek spórái) pusztítja, így kimondottan a levegő csírátlanítását, fertőtlenítését végzi.

Mivel a készülék zárt, nem jut ki belőle az emberre veszélyes sugárzás, így emberek, gyerekek mellett használható, azok veszélyeztetése nélkül.

Természetesen minden helyiséget külön kell kezelni, vagy úgy, hogy helyiségenként külön készüléket használunk, vagy egy készüléket viszünk át egyikből a másikba.

Egyes típusok falra szerelendők, de vannak asztalra, padlóra állítható készülékek is, melyeket egyszerűen haza is lehet vinni.

Honlapunkon többféle készülék is látható, ezek között van nagy teljesítményű, kórházak, egészségügyi intézmények részére kifejlesztett típus, valamint hétköznapi használata (lakás, iroda, óvoda, kis üzlethelyiség) készült kivitel is. Előbbi csoportba tartozik az Air160 és UV4AIR Active50 készülék, az utóbbiba az XJ-2100 Frank, valamint a Vigor Plus.

A készülékek használati leírása letölthető honlapunkról.

Overlay