Csontvelő átültetés - steril szoba

Tisztelt cím! Abban szeretném a segítségét kérni, hogy az unokaöcsém hamarosan csontvelő átültetésen esik majd át. A gyógyulása itthon csíramentes szobában fog folytatódni. Van-e Önöknél erre alkalmas légtisztító készülék? Ha igen, mennyibe kerül? A szoba mérete: kb. 20 m2. 

Korondán László
Korondán László
2019-01-18
szakértő

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönöm érdeklődését!

Légtisztítóink közül az Aetaire típus kimondottan egészségügyi intézmények részére lett kifejlesztve, holland laboratóriumi teszt bizonyítja hatékonyságát. (egyes baktériumos telepszámának 3-4 nagyságrendű csökkentése)

A készülék 50 m2-es helyiségre javasolt, falra szerelhető kivitelű. A készülékben nagyteljesítményű (többfokozatú) ventilátor hajtja keresztül a levegőt egy speciális szűrőn, valamint egy germicidlámpa mellett, melynek fénye elpusztítja a mikroorganizmusokat. Mellékelem adatlapunkat, valamint a többnyelvű használati útmutatót, melyekben megtalálhatók a készülék főbb adatai.

Egyébként tavalyi évben a Tűzoltó utcai Gyermekkórházban adományként felszereltünk (több germicidlámpa mellett) egy ilyen légtisztítót az intenzív osztályon. Azóta folyamatosan használják, és nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk az eredményről.

A légtisztító készülék csak a helyiség légterét tudja kezelni, ugyanakkor a felületeken is megtapadhatnak különféle mikroorganizmusok.

Egy falra szerelhető, fénycső formájú germicid lámpa időszakos használatával ezeket a vírusokat, baktériumokat is el lehet pusztítani. (Ilyet használnak a műtők csírátlanítására is)

Ezt a lámpát kizárólag akkor szabad használni, amikor nincs senki a helyiségben, mert az általa kibocsátott sugárzás káros az emberre: a bőrön égési sérülést okozhat, a szemre pedig kifejezetten káros, akár vaksághoz is vezethet!

Emiatt 1-2 naponta, vagy akár naponta többször olyankor szabad használni, amikor mindenki kimegy a szobából, kb. 20-30 percre.

Ez a módszer nagyon jól kiegészíti a légtisztító folyamatos hatását.

Tájékoztató árak a kiadványunkban találhatók.

Amennyiben további kérdések merülnek fel a témával kapcsolatban, kérem, jelezze.

Köszönöm!

Overlay