Családi ház fertőtlenítése UVC lámpával - otthoni karantén miatt

Jó napot kívánok! Pedagógusként, sajnos én is megfertőződtem a koronavírussal. Jelenleg karanténban vagyok, otthonunkban. Egy nagy, 2 szintes (220nm) családi házban lakunk 4en: férjem, 2 kamasz gyermekem és én. Kérdésem, h.mit javasolna házunk fertőtlenítésére, hogy családtagjaim lehetőleg elkerüljék a betegséget. Köszönöm válaszát! Jó egészséget!

Korondán László
Korondán László
2020-10-20
szakértő

Sajnálom, hogy megfertőződött, remélem, enyhe tünetekkel átvészeli a betegséget.

A szabadon sugárzó germicid lámpa hatékonyan pusztítja el a felületeken megtapadt, vagy a levegőben szálló kórokozókat, így a COVID-19 vírust is. Csak akkor szabad használni, amikor senki sincs a helyiségben, viszont ezzel szisztematikusan végig lehet fertőtleníteni az egész házat. Fontos, hogy csak a közvetlen sugárzás hatékony, tehát egy-egy helyiséget több irányból is szükséges lehet besugározni.

Mellékelem kiadványunkat germicid falilámpákról, melyeket akár falra lehet szerelni, akár mobil módon vinni egyik helyiségből a másikba.

A légtisztító készülékekben egy ventilátor hajtja keresztül a levegőt, és belül a germicid lámpa csírátlanítja azt. Mivel a készülék zárt, nem jut ki belőle az emberre veszélyes sugárzás, így emberek mellett is használható folyamatosan, akár 24 órában is. Így a helyiség levegője folyamatosan kezelhető, a benne lévő kórokozók száma folyamatosan csökkenthető, illetve (ha nincs utánpótlás), teljesen eltüntethetők azok.

Többféle ilyen készüléket forgalmazunk, illetve gyártunk is, ezek honlapunkon, illetve webáruháhzunkban megtekinthető, megvásárolhatók. Letölthető a használati utasításuk is. Vannak falra szerelhető típusok, asztalra, vagy padlóra állíthatók.

www.germicidlampa.hu

https://www.germicidlampa.hu/magancelu-felhasznalas/webaruhaz/germicid

Amennyiben további kérdések merülnek fel, örömmel állok rendelkezésre.

Gyors  gyógyulást kívánok!

Overlay