Hírek, akciók

Zárt légtérben is folyamatosan friss levegő

2020-04-17

Életünk nagyobbik részét zárt légtérben töltjük – most ez fokozottan igaz. A zárt terekben nem cserélődik, frissül megfelelően a levegő, illetve sokszor az utcáról is csak szennyezett, poros, füstös levegő jut be. Emellett a sok elektronikus készülék hatására pozitív ionokkal telítődik a légtér, mely fejfájást, fáradtságot, levertséget okozhat.

Mára számos teszt bizonyítja, hogy zárt környezetünkben magasabb a vírusok, baktériumok, gombák koncentrációja, mint a szabad térben, ezért is „söpörnek végig” például az influenzás megbetegedések az iskolai csoportokon, munkahelyi közösségeken.

Ez ellen nyújthat megoldást az UV4AIR Active50 germicid lámpával kombinált légtisztító készülék. Az UV-C fény tönkreteszi a vírusok, baktériumok DNS-ét, így akadályozva meg a szaporodásukat. Emellett más sejt-alkotóelemet is roncsol, gyakorlatilag elpusztítva ezeket a mikroorganizmusokat. Hatására nagymértékben csökkenhet a levegőben keringő kórokozók mennyisége. Emiatt minimálisra csökkenhet az átfertőzés veszélye.

A készülékek biztonságosak, zárt térben van az UV-C lámpa, így semmilyen veszélyt nem jelentenek az egészségre, már egészen kis gyermekek jelenlétében is lehet használni őket.

Tudj meg többet a légtisztító készülékekről ▶

https://www.germicidlampa.hu/magancelu-felhasznalas/webaruhaz/levego-es-felulet-fertotlenites/germicid


Overlay