Hírek, akciók

Visszajelzés a Szent II. János Pál Óvodából

2017-11-07

A Szent II. János Pál óvodában még júniusban jártunk, ahová 4 db Aetaire légtisztító készüléket vittünk, bízva abban, hogy kevesebb beteg gyermek lesz a jövőben.

Nos ez történt a légtisztító készülékek beszerelése óta:

"Alaposan átbeszéltük a kollégákkal, és a többi évet visszanézve, bár még nincs vége az ősznek, idén még nem volt nagy őszi hiányzáshullám. Nem tudjuk, hogy ez annak tudható be, hogy zömével nagyobb gyermekeink vannak az oviban, akik már ez alatt a néhány év alatt szereztek némi védettséget, vagy még nem ért el minket a nagy betegség hullám, vagy a légtisztítónak hála, de az biztos, hogy jól bírják. Ami viszont teljesen biztos, hogy a huzamos ideig csukva tartott nyílászárók mellett (pl. alvásidőben, mikor a csend igénye miatt sem ajtót, sem ablakot nem tartunk nyitva), a levegő belégzéskor is érezhetően tisztább, kellemesebb.
Azt hiszem, nálunk majd még csak ez után jön a java, mert azért valljuk be, ha a hőmérséklet engedte, inkább az ablakot tartottuk nyitva, nem a légtisztítót kapcsoltuk be.
Szívesen jelentkezem egy ilyen tájékoztatóval tél vége felé, de az igazi teszten majd tavasszal kell átmennie a szerkezetnek, mert az igazi több hetes, jelentős létszámcsökkenéssel járó bacik nálunk rendszeresen tavasszal jelentkeznek. Mi is kíváncsian várjuk ezt az időszakot.
Remélem tudtunk segíteni!
Üdvözlettel:
Zsin Orsolya"

 

Ezúton is köszönjük az óvoda vezetőjének a részletes tájékoztatást!


Overlay