Hírek, akciók

UV-C lámpás medencevíz tisztítás otthon

2020-04-28

Hamarosan berobban a nyár, így ideje felkészülni a medence szezonra!
Az otthoni kerti medencében könnyebben át lehet vészelni a hőséget!

Úgy gondoljuk, mostanában nem nagyon kell hangsúlyozni a fertőtlenítés fontosságát, viszont ez a medencéknél több esetben mégis elmarad vagy nem megfelelő.

Ha azt szeretnéd, hogy a családod tiszta, mikroorganizmusoktól, de amennyire lehet vegyszerektől mentes vízben fürödjön, akkor a Blue Lagoon UV-C lámpás tisztítási technológia a megoldás, mely a vírusok, baktériumok, gombák biztonságos elpusztítására egy teljesen környezetbarát módszer. Nincs mellék- vagy utóhatása, semmilyen mellékterméke. A környezetbarát UV-C sugárzás úgy fertőtleníti a vizet, hogy eközben a fertőtlenítéshez használt klór mennyiségét minimális szintre lehet csökkenteni. A klór a víz fertőtlenítéséhez szükséges, de sajnos több kellemetlen mellékhatása is van. Bőr irritáció, viszketés, gyulladt, piros szemek mellett légúti gyulladást, irritációt okozhat, és ehhez járul még a kellemetlen klór-szag.

A Blue Lagoon rendszerek nagyságrendekkel csökkentik ezeket a problémákat, hiszen típustól függően a felhasznált klór mennyisége nagyban csökkenthető!

https://www.germicidlampa.hu/magancelu-felhasznalas/informacio/viztisztitas

 


Overlay