Hírek, akciók

Thermal Hotel Balance**** Lenti szállodában jártunk

2016-06-10

A tavasszal nyílt új Thermal Hotel mindent megtesz vendégei egészsége érdekében, és nem bízta a véletlenre a gondoskodást.

Maximálisan figyel rá, hogy az ott tartozkodás alatt tökéletesen érezzék magukat a vendégek, és a testi-lelki feltöltődésen kívül kristálytiszta levegőt biztosítson számukra.

Ebben kérte a segítségünket, így 8 db nagy teljesítményű UV lámpás levegő csirátlanító egységet szereltünk fel a szállodában, mellyel tökéletesen tiszta levegőt tudunk biztosítani a vendégek számára.

A beszerelt csirátlanító egységek kiszűrik a levegőben lévő mikroorganizmusokat, és fertőtlenítik a légteret, így megakadályozva a betegségek terjedését.
Szinte mindenki hallott már a Legionella baktériumról, de valójában kevesen ismerik az okát, hogy ez a betegség hogyan terjed, miként lehet ellene védekezni.

A Legionella baktérium vizes környezetben bárhol előrfordulhat és ezekben a vizes berendezésekben elszaporodhat. További fertőzés forrás a légtechnikai berendezések, és ha a tüdőbe jut a kórokozó, akkor komoly betegséget tud okozni.

Ezért fontos, hogy a légcsatornákat, vizes berendezéseket speciálisan fertőtlenítsük. Az UV besugárzással hatékonyan elpusztíthatjuk őket, és nyugodtan fellélegezhetünk.

 

 


Overlay