Hírek, akciók

Hogyan működik a medence tisztítása UV-C/germicid lámpával?

2020-03-06

Sokan próbálkoznak sokféle módszerrel, azonban a medence tisztítása klór nélkül valahogy sosem jön össze. A mai tudomány mellett azonban egyáltalán nem lehetetlen a tiszta, mikroorganizmusoktól mentes víz. A következő pár sorban megtudhatod, hogyan valósítható meg otthonodban is hatékonyan a víztisztítás

Sugárzással a baktériumok ellen!
Hallottál már az UV-C tisztítási technológiáról? Mielőtt azt hinnéd, hogy ez csak óriási laborok fertőtlenítési eljárása, akkor el kell árulnom, hogy otthonodban is nagy hasznát veheted. Segítségével egyszerűen pusztíthatóak el a vírusok, baktériumok, gombák. Ráadásul, teljesen környezetbarát módszer, nincs semmilyen utóhatása, mellékterméke, nem változtatja meg a víz szagát, belső szerkezetét. Nem kell attól tartanod, hogy valamilyen baleset folytán veszélyes mennyiségű vegyszer jut a környezetbe, hiszen nem kell ilyeneket tárolnod! 
Weboldalunkon számos germicid lámpás termék kerül bemutatásra, amelyek különböző területeken, például a feldolgozó iparokban, az otthonokban, a víztisztítás terén is megállják a helyüket. Itt kicsit többet megtudhatsz az egyes felhasználási elvekről is.
Medence tisztítása
Általában a klór a víz fertőtlenítéséhez szükséges, azonban sajnos számos alkalommal “szenvedünk” a kellemetlen mellékhatásaitól. A viszketés, bőrirritáció, a gyulladt, piros szemek mellett a légúti irritáció, gyulladás is gyakori gondot okoz. Nem is beszélve a kellemetlen, szúrós klór szagáról. Mindezekre különösen érzékenyek lehetnek a gyerekek és a légúti betegségben szenvedők, akikre igazán veszélyes.
Az UV-C sugárzás, tulajdonképpen úgy fertőtleníti a vizet, hogy eközben a fertőtlenítéshez használt klór mennyisége a minimális szintre csökkenthető. Hogyan lehetséges ez? Más módszerek UV-C sugárzással való kombinálásával, mint amilyenek a réz-ionok vagy az ózon-gáz alkalmazása.
A Blue Lagoon környezetbarát víztisztító berendezéseink éppen ebben segítenek neked és családodnak, hogy kristálytiszta vízben, zavartalanul élvezhessétek a forró nyári napokat a hűvös medencében!
A Blue Lagoon termékcsalád nagyságrendekkel csökkenti a klór okozta problémáidat, hiszen típustól függően 80-90 vagy akár 100%-kal csökkenthető a felhasznált klór mennyisége. Mindez anélkül érhető el, hogy a víz sterilitása csökkenne! A termékek között megtalálható kis-, közepes és nagyméretű medencékhez szabott eszköz is, így nem kell attól tartanod, hogy nincs személyre szabott kínálat! 

Overlay