Bérlés

 

A koronavírus elleni küzdelem, újabb és újabb kihívások elé állít minket. Szinte napról napra változik a helyzet, hogy mikor, hol, milyen rendezvényt lehet megtartani, legyen az egy esküvő, egy születésnapi buli vagy bármilyen rendezvény ahol zárt térben több ember találkozik. Sajnos a kialakult helyzet miatt, sokan nem tudnak igazán felhőtlenül szórakozni beltéren. 

Erre nyújtunk megoldást UV-C/germicid lámpás levegő fertőtlenítő berendezéseink segítségével, melyeket nem csak megvásárolni lehet nálunk, hanem bérlésre is lehetőség van.

Jelenleg az alábbi termék/termékek bérlésére van lehetőség:

UV4AIR Active50

A UV4AIR Active50 készülék 50 m²-ig képes a levegőt csírátlanítani. Nagyobb helyiségekbe több készüléket lehet felszerelni. A levegőt a készülék aljára szerelt ventilátor szívja be, ezáltal létrejön a levegő körforgása a helyiségben. A ventilátor óránként 80m3 levegőt áramoltat keresztül a készüléken. A készülékben lévő UV-C/germicid lámpa 253,7 nanométer hullámhosszúságú ibolyántúli (UV-C) sugarakat állít elő. Az UV-C sugárzás megöli a vírusokat, baktériumokat, penészgombákat és egyéb alacsonyrendű mikroorganizmusokat. A sugárzás roncsolja a mikroorganizmusok DNS/RNS szerkezetét és megakadályozza szaporodásukat.

Műszaki specifikáció:

Teljesítmény: 50W
UV-C lámpa teljesítmény: 36W
Max. átáramlás: 80 m3/óra
Zajszint: 30 dB
Méretek: 18 x 15 x 72 cm

 

https://www.germicidlampa.hu/magancelu-felhasznalas/webaruhaz/germicid/legtisztito-uv4air-active50

Bérlési feltételek:

Hétvégére (pénteki elszállítás, hétfői visszaszállítás): 25.000 Ft / készülék
Kaukció: 40.000 Ft / készülék
A készülék cégünk telephelyéről (Hollandimpex Kft, 1181 Budapest, Üllői út 505.) szállítható el és ide is kell visszahozni.
Amennyiben oda-vissza szállítást szeretne kérni, kérjük egyeztessen velünk a lehetőségekről.