Üzletek, szolgáltatók

Korábban is veszélyt jelentett az a tény, hogy a őszi-téli járványok idején (influenza) a zsúfolt üzletekben, ügyfélszolgálati pultoknál,  bármilyen vevőszolgálati irodában esetleg a szépségipari szolgáltatóknál könnyen terjednek a különböző betegségek.

Ez a probléma a 2020. márciusában kezdődött Covid járvány kapcsán lett általánosan ismert tény, azóta mindenki arra törekszik, hogy elkerülje a fertőzéselet-

Zárt térben a kilélegzett kórokozók sokáig keringenek életképesen, és nagyon könnyen fertőzik meg az egészséges embereket is, akár az ott dolgozókra, akár a vevőkre, ügyfelekre gondolunk.

A germicid lámpa 253,7 nm-es sugárzása hatékonyan csírátlanítja a felületeket, a légtérben szálló mikróbákat szintén csak ilyen sugárzással lehet elpusztítani. A módszer környezetbarát, hiszen semmilyen vegyszert nem tartalmaz, nincs mellékterméke, nem lehet túladagolni.

Az UV-C sugárzás emberre veszélyes, mind a szemre, mind a bőrre ártalmas, ezért sajnos emberek közelében szabadon sugárzó berendezés használata nem lehetséges. Ezért készülnek olyan légtisztító készülékek, melyekben ugyan germicid lámpa végzi a csírátlanítást, de ezt zárt helyen végzik, így nem jut ki belőlük a veszélyes sugárzás. Így emberek mellett is hatékonyan alkalmazhatók a levegő folyamatos kezelésére, csírátlanítására.

Akkor amikor nem tartózkodik senki a kezelni kívánt helyiségben (zárás, takarítás után) szabadonsugárzó UV-C/germicid lámpa használatával egyszerűen és könnyen lehet megoldani a levegő és a felületek fertőtlenítését, falra vagy mobil módon használható UV-C berendezés segítségével.

Overlay