Gyárak, üzemek

Bármilyen gyárban, üzemben igény lehet a belső légtér, felületek csíramentesítésére. Leginkább az élelmiszeriparban jelentkezik ez a szükséglet, de bármilyen más üzemben lehet rá igény:

Akár a dolgozókat kell védeni a levegőben szálló kórokozóktól (főleg a Covid járvány kitörése óta), akár a gyártott termék csíramentességét kell biztosítani (pl. olyan csomagolóanyag gyártása során, amit azután éttermekben, vagy az élelmiszeriparban használnak fel)

A germicid lámpa 253,7 nm-es sugárzása hatékonyan csírátlanítja a felületeket, a légtérben szálló mikróbákat szintén csak ilyen sugárzással lehet elpusztítani. Folyadékok kezelésére is hatékony.

A módszer környezetbarát, hiszen semmilyen vegyszert nem tartalmaz, nincs mellékterméke, nem lehet túladagolni, nem ártalmas a termékre. Az UV lámpa alkalmazása többrétű lehet.

Központi légkezelő, légbefúvó rendszer esetén szükséges lehet a befújt levegő csírátlanítása. Erre a célra kiválóan megfelel a UV4AIR termékcsalád, mely a légcsatornában áthaladó levegő folyamatos kezelését biztosítja. Használatával folyamatosan csíramentes levegő áramlik a helyiségekbe.

Arra is van mód, hogy központi légcsatorna nélkül, csak egy adott helyiségen belül kezelje egy berendezés a levegőt. Ilyen célra készülnek a UV4AIR Active készülékek.

Overlay