Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat a Hollandimpex Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre.

Harmadik fél a Hollandimpex Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.
Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen. Vigyázzon jelszavára, azt harmadik félnek ne adja át.

Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a Hollandimpex Kft. (1181 Budapest, Üllői út 505.) adatkezelő által a www.germicidlampa.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: vezetéknév,  keresztnév, ország, telefonszám, e-mail.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Overlay